Zo werkt autodelen voor zzp'ers

Ontdek hoe eenvoudig zakelijk autodelen voor zzp'ers is met Greenwheels. Gemakkelijk een auto kiezen, reserveren en rijden via onze app. Zo simpel is het!

Zo werkt autodelen voor zzp'ers

 

Ontdek hoe eenvoudig zakelijk autodelen voor zzp'ers is met Greenwheels. Gemakkelijk een auto kiezen, reserveren en rijden via onze app. Zo simpel is het!

Zo werkt autodelen voor zzp'ers

 

 

 

 

Autodelen in 3 stappen

 

1) Reserveer een auto

Reserveer eenvoudig een auto via de app en selecteer een datum en tijd. We berekenen automatisch het meest voordelige tarief.

De auto toch wat langer of korter nodig, of helemaal niet nodig? Annuleer je reservering of wijzig de tijden eenvoudig via de app.

2) Start je rit en ga op pad

Open de auto met de app of je ov-kaart en pak de boordcomputer uit het dashboardkastje. Voer je pincode in en haal de sleutel eruit.

Hier vind je ook de tankpas of laaddruppel waarmee je kosteloos kunt tanken of opladen.

3) Terugkeren en afsluiten

Na afloop van je rit zet je de auto terug op de eigen, vaste locatie. Zo heb je ook nooit meer gedoe met het zoeken van een plek!

Je plaatst de sleutel terug in de boordcomputer en sluit de auto weer af met de app of je ov-kaart.

 

 

 

Handige opties

Last-minute annuleren

Is je afspraak geannuleerd? Geen probleem! Betaal alleen voor gebruik. Je kan je reservering gratis tot vertrek annuleren met het flexibele Zzp Pro tarief via de app.

Lopende rit inkorten

Eerder klaar met je afspraak? Geen punt. Je betaalt alleen voor gebruik. Je kan je lopende rit tot 2 uur inkorten via de app.

Langer weg-voordeel

Krijg tot 70% korting op het uur-tarief met het Dag-, Tweedaags-, of Week-voordeel met het Zzp Pro tarief. De voordeligste ritprijs wordt automatisch voor je berekend.

Eén btw-factuur

Alle kosten en ritgegevens overzichtelijk op één btw-factuur: dat betekent nooit meer één kilometer declareren. Voeg ook eenvoudig notities toe aan je rit.

Altijd een geschikt type auto

Van compacte (elektrische) stadsauto's tot stationswagens en bestelbussen: met Greenwheels vind je zo een passende auto voor je opdracht.

Elektrische auto's

Onze auto's zijn eenvoudig in gebruik. Er is een laaddruppel in iedere auto waarmee je kosteloos kunt opladen. Maar hoe gebruik je onze elektrische auto's? 

Voeg een bestuurder toe

Deel de voordelige tarieven en flexibiliteit met een andere bestuurder met het Zzp Pro tarief. Zo heb je nóg lagere maandelijkse kosten, met heel veel voordeel.

Tanken

Tanken is inbegrepen in de prijs. Dit hoef je niet voor te schieten. Er is een tankpas in de auto waarmee je kosteloos kunt tanken. Je sluit je rit af met minimaal een kwart tank.

Snelladen

Laden is inbegrepen in de prijs. Dit hoef je niet voor te schieten. Er is een laaddruppel in de auto waarmee je kosteloos kunt opladen.

 

 

 

Alles is inbegrepen

 

Alle kosten zijn inbegrepen in de uur- en kilometerprijzen. Ook tanken en laden!

 

Tanken en laden

WA- en inzittendenverzekering

Onderhoud

Schoonmaak

APK keuringen

Wegenbelasting

Pechhulp

24/7 klantenservice

 

 

Vragen? Of klant worden?

 

Het gebruik van Greenwheels-deelauto's is eenvoudig en alles is gemakkelijk te regelen in de app. Toch nog vagen over hoe het werkt of heb je meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op. Ook klant worden, net als 1.000 andere zzp'ers? Bekijk dan onze tarieven.

 

Contact Aanmelden

 

Vragen? Of klant worden?

 

Het gebruik van Greenwheels-deelauto's is eenvoudig en alles is gemakkelijk te regelen in de app. Toch nog vagen over hoe het werkt of heb je meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op. Ook klant worden, net als 2.000 andere bedrijven? Bekijk dan onze tarieven.

 

AANMELDEN

 

CONTACT