Elektrische deelauto's huren

 

Wil je graag een auto voordelig huren, maar wel een elektrische? Bij Greenwheels kun je heel eenvoudig een elektrische deelauto huren. Bekijk welk type deelauto er bij jou om de hoek staat en huur deze auto vandaag nog.

 

 

Waar vind ik een elektrische deelauto?

 

Met een Greenwheels-account heb je toegang tot alle 2.800+ auto's van ieder type: klein of groot, benzine of elektrisch. Ook hebben wij genoeg elektrische deelauto's. Je vindt elektrische deelauto's onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Gouda, Bergen op Zoom, 's Hertogenbosch, Groningen, Zwolle, Eindhoven, Nijmegen en Maastricht. Bekijk hieronder alle deelauto's die bij jou in de buurt staan.

Vind elektrische deelauto's bij jou in de buurt

Bekijk welke deelauto's er bij jou om de hoek staan: benzine of elektrisch, klein of groot.

Koppel stapt in elektrische auto Greenwheels zonnige dag uitstapje

Elektrische deelauto Utrecht

Een elektrische deelauto in Utrecht? Die reserveer je bij Greenwheels. Onder meer de Seat Mii electric vind je in hartje stad op de Van Asch van Wijckstraat 1. En wist je dat er in totaal 335 deelauto's van Greenwheels in de Domstad staan?

UTRECHT

Elektrische deelauto Den Haag

 

Woon je in Den Haag? Ook hier staan er genoeg elektrische deelauto's. Iedere auto heeft een eigen vaste parkeerplek met laadpaal. Deze plek en laadpaal is gereserveerd voor deze Greenwheels-auto. Zo heb je geen gedoe meer om een laadpaal te vinden in Den Haag.

 

vind Auto's in Den Haag

Greenwheels VW Up! Special Edition geparkeerd langs de weg

Elektrische deelauto Rotterdam

Zoek je een elektrische deelauto in Rotterdam? Geen probleem, ook die hebben we. Reserveer bijvoorbeeld de Seat Mii electric bij metrostation Eendrachtsplein of de e-Up! op de Hoogstraat. En houd onze kaart in de gaten, want er komen nog veel meer e-auto’s aan!

ROTTERDAM

Elektrische deelauto Eindhoven

 

Ook in Eindhoven kun je elektrische deelauto's vinden. Staat er ook één bij jou in de buurt? Met de vaste parkeerplek én eigen laadpaal voor iedere deelauto kun je zonder zorgen elektrisch rijden.

 

vind auto's in Eindhoven

Reserveer jouw huurauto of deelauto met de Greenwheels app

Elektrische auto delen Amsterdam

Wist je dat je ook elektrische auto’s kunt delen in Amsterdam met Greenwheels? Net zoals onze benzineauto’s maak je samen gebruik van de elektrische huurauto. Zo zijn er minder auto’s nodig en houden we meer ruimte over op straat. We hebben ruim 50 elektrische auto’s verdeeld over de stad staan en in de komende jaren komen er nog veel meer bij! Of je er nu een voor een week of voor een halfuurtje nodig hebt, een elektrische auto huren in Amsterdam: dat kan gewoon bij Greenwheels.

AMSTERDAM

Elektrische deelauto Nijmegen

 

Of je nu een dagje op bezoek gaat bij familie, eropuit gaat met vrienden of langs het tuincentrum gaat. Dit kan ook in Nijmegen met een elektrische auto. Zo ben je nóg duurzamer bezig. 

 

vind auto's in Nijmegen

Man stapt in elektrische Greenwheels deelauto langs de weg

Elektrische deelauto Groningen

Ook in Groningen kun je terecht voor één van onze elektrische deelauto’s. Je vindt ze onder meer in hartje centrum, zoals op de Preadiniussingel 3 en de J.C. Kapteynlaan 19 (allebei Seat Mii electric). En er komen er steeds meer bij, dus houd onze kaart en social media in de gaten!

GRONINGEN

Zo werkt rijden met een elektrische deelauto

 

Benieuwd naar wat er anders is als je voor het eerst in een e-auto stapt? Op onze handige informatiepagina 'elektrisch rijden' vind je alle ins & outs, zodat je veilig en vertrouwd op pad kunt!

 

Elektrisch rijden